Tarot of Vampyre

Jag vet att jag egentligen inte hade råd, men efter allt tråkigt som varit nu sista tiden så tog jag mig råd och unnade mig själv att beställa hem leken Tarot of Vampyre. Detta är något jag absolut inte ångrar, tvärtom. Idag fick jag hem den och har suttit och tittat och pillat med både lek och bok och jag är totalt hänförd och överlycklig. Boken Phantasmagoria är helt fantastisk det lilla jag har läst och drar med mig på en helt annan nivå att tolka tarotkort. Detta är nog det bästa köp jag har gjort någonsin. Den enda besvikelsen var att det följde inte med någon tarotpåse (men hade en överbliven svart organzapåse) sen att korten tyvärr inte var av den bästa kvalitet. Känns som att dom lätt kan vika sig, dom är lite väl pappriga än plastiga om jag säger så. Hoppas ni fattar vad jag menar.

Annars så är jag supernöjd med både bok och lek. Bilderna är så otroligt vackra och boken (det lilla jag har sett) erbjuder både övningar , tips, råd och otroligt välskrivna och utförliga tolkningar av varje kort.

Annonser

~ av nyxdotter på 24 augusti, 2011.

4 svar to “Tarot of Vampyre”

  1. Vad vacker den ser ut att vara! 🙂

  2. Hur tycker du korten är att läsa?

    • Ja dom är ju inte alls som alla andra tarotkort, visst finns det en del grundbetydelser, men dom är så mycket mer. För stunden så tycker jag det är en enorm utmaning att läsa dom, men det är en otroligt rolig utmaning även om dom är svåra nu i början 🙂

  3. Oh så fina, den skulle man kanske lägga till i sin samling =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: